DECÁLOGO DEL ESPECIALISTA

1 - El Especialista, cuando esté totalmente preparado en su primera posición, actuará en el momento en el que escuche la palabra "ACCIÓN".
2 - El Especialista se esforzará para conseguir que los Efectos Especiales que actúan sobre él, luzcan como es debido.
3 - El Especialista nunca realizará un trabajo para el que no esté preparado.
4 - El Especialista no realizará una acción por pequeña que sea, sin haber realizado los correspondientes ejercicios de calentamiento.
5 - El Especialista aceptará el miedo como parte de su profesión y estará preparado para que éste no se transforme en pánico.
6 - El Especialista no necesita conocer todas y cada una de las disciplinas deportivas que existen, pero estará preparado para aprender rápidamente lo que necesite de cada una de ellas.
7 - El valor del Especialista será refelexivo y nacerá de su preparación y dominio del miedo.
8 - El Especialista debe esteblecer periódicamente objetivos de seguridad basados en el principio de mejora contínua.
9 - El Especialista velará por la seguridad de sus compañeros.
10 - El Especialista es, en último caso, el principal garante de su propia seguridad.

Curs d'Especialista Professional de Cinema i TV | Escuela de Especialistas Ángel Plana
Escuela de Especialistas Angel Plana, la escuela más importante de España y la primera que se fundó. Preparamos a los mejores especialistas de cine y dobles de acción.
Especialista de cine, doble de acción, seguridad, cine, publicidad, medio audiovisual, Angel Plana, equipo elite, Escuela Internacional de Moscú
2118
page-template-default,page,page-id-2118,page-child,parent-pageid-61,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.1,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Especialista Barcelona

CONVOCATÒRIA 2024-2025 DE L’

CURS D’ESPECIALISTA PROFESSIONAL DE CINEMA I TV

Començament de el Curs 2024-2025 el 15 d’Octubre.

SER ESPECIALISTA DE CINEMA

Un any més continuem la nostra llarga trajectòria formativa proporcionant als nostres alumnes un programa exclusiu que us capacitarà per treballar com a especialistes de cinema/dobles d’acció a qualsevol lloc del món.

Les millores introduïdes als nostres cursos compleixen estrictament amb els estàndards de les més prestigioses acadèmies del món. Amb aquestes millores la formació com a especialista de cinema fa un salt de qualitat molt important que farà que els alumnes que s’inscriguin en aquest curs es puguin considerar els més ben preparats.

El sistema d’ensenyament de la professió d’especialista de cinema que proposem es basa a El Método Ángel Plana que neix fruit de l’experiència de més de 25 anys formant els millors especialistes.

FORMACIÓ TRONCAL

 

El que anomenem “formació troncal” és totes les habilitats que un especialista ha de conèixer. Sense aquests coneixements bàsics no podem qualificar qui no els posseeixi ‘Especialista de cinema’.

Aquesta formació consisteix en:

L’escalfament i les tècniques

És molt important aprendre les diferents tècniques d’escalfament previ a l’acció per evitar les lesions. Tot especialista ha de fer les maniobres d’escalfament necessàries i executar-les de manera automàtica.

 

Tècniques de baralles amb diferents tipus d’armes

El treball d’un especialista consistirà la major part de vegades en aquest tipus de disciplina. Encara que sigui un expert en un altre tipus d’especialitats més o menys exigents, és imprescindible que conegui aquesta i la resta de les tècniques que aquí s’expliquen: pals, espases, armes blanques, etc.

 

Cops daus i rebuts

Com colpejar i rebre cops perquè semblin autèntics depenent de la col·locació de la càmera.

 

Tècniques de caigudes al terra des d’alçada zero

Caure des de determinades alçades, per escales, caigudes des de vehicles en marxa, bicicletes, etc.

 

Acrobàcia

Les tècniques d’acrobàcia són importants en la formació d’un especialista per proporcionar capacitats com la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’agilitat. Per això, segons el nostre mètode s’inclouen en la formació troncal.

 

Esgrima

Tècniques de maneig de sabres, catanes i espases orientades a les coreografies de combat.

 

Prevenció de Riscos Laborals

En tota formació professional i amb més motiu d’un especialista, el coneixement dels riscos inherents a aquesta professió i com evitar-los és un pilar fonamental. El curs en línia de prevenció de riscos laborals per a especialistes basat en el manual de PRL desenvolupat per Ángel Plana, fruit de l’experiència de més de 25 anys formant especialistes, recorre tots i cadascun dels riscos de la professió i com evitar-los.

 

Prova de foc

Veure un especialista cremant és habitual en moltes produccions cinematogràfiques, sèries, etc. Per aquest motiu hem inclòs aquesta activitat dins la formació troncal. Tot especialista professional ha d’experimentar, almenys una vegada, què se sent en estar envoltat de flames. A molts professionals els encanta, als altres no tant. Però tothom ha de passar per aquesta experiència d’acord amb el nostre mètode.

 

Ràpel

 

Parkour

Tècniques de parkour amb assaig i coreografies.

 

Introducció a la interpretació

Determinades tècniques interpretatives són molt importants a l’hora de treballar com a especialista, tant per substituir l’actor que es doblega com per participar en papers amb text.

 

Psicologia de l´especialista

Preparació mental a l’hora de fer una escena de risc. Concentració.

EQUIP DE PROTECCIONS INCLÒS CONSISTENT EN:

  • Motxilla de l’escola reforçada i personalitzada amb el teu nom / sobrenom.
  • Set de proteccions colzes, genolls i adaptables.
  • Espatllera.
  • Samarreta de l’escola.

Book professional de fotografies per a càstings i productores

Les fotos i les mides dels alumnes les pujarem també a la nostra web.

Assegurança d’accidents

INSCRIPCIÓ 2024-2025

OBERTA A PARTIR DE L’1 DE GENER

AVANTATGES I REGLES DE LA PREINSCRIPCIÓ:

  • Preinscriure, us garanteix plaça per a la propera convocatòria.
  • Als alumnes preinscrits se’ls enviarà un exemplar en format llibre digital del Manual de PRL de Àngel.
  • Els diners lliurat és reemborsable fins dos mesos abans del començament del curs.
  • L’import de la preinscripció, per descomptat, es descompta de l’import de la matrícula.
  • No n’hi ha prou amb dir «Me’n vaig a matricular», cal passar a l’acció i assegurar la teva plaça.

COM ES PREINSCRIURE:

Per preinscriure cal que ompliu el formulari d’inscripció i enviar-lo. Rebreu una resposta automàtica al vostre correu amb la resta d’instruccions. Heu de fer un ingrés de 300 EUR en la compte que rebreu i us confirmarem la plaça quan rebem l’ingrés. La inscripció no és efectiva fins que haguem rebut la transferència. Les places es reservaran per rigorós ordre de recepció.

Teniu tota la informació sobre els cursos incloent programa, dates, horaris, preu i forma de pagament en documents pdf (en castellà).

Als alumnes preinscrits se’ls enviarà en format electrònic la segona edició del nostre Manual de Prevenció de Riscos Laborals a la Professió d’Especialista i Doble d’Acció per al Sector Audiovisual, supervisat per l’Acadèmia de la Televisió i Risk21 PRL & Services i l’autor del qual és Ángel Plana. Aquest manual recull totes les tècniques que els nostres especialistes han de conèixer a la perfecció, que són fruit dels més de 30 anys d’experiència d’Àngel en aquest sector.

Les productores exigeixen dels especialistes aquesta titulació a PRL per a la seva contractació i la nostra escola és l’única que la inclou al temari del curs.

CALENDARI DEL CURS D’ESPECIALISTA:

Del 15 d’octubre del 2024 al 17 de juny del 2025

LOCAL D’ENTRENAMENT*

El local d´entrenament de l´Escola d´Especialistes de Cinema de Terrassa per al curs 2024-2025 és el Club Gimnàstic Terrassa. Està a Badoc Bonaire – Instal·lacions Club Natació Terrassa Bonaire, C/ Sabadell s/n, 08225 Terrassa. Des del centre de Barcelona s’hi arriba amb el Ferrocarril de la Generalitat. L’estació és a 10 minuts a peu de les instal·lacions esportives.

*La ubicació del Local està subjecta a possibles modificacions sense minvament de la seva qualitat.

Total rutina d´entrenament: 4 hores setmanals. Dimarts i dijous de 14,00 a 16,000 hores. (Aquests horaris poden patir variacions que es comunicaran oportunament). Els horaris per als cursos exteriors es concretaran al seu moment.

EXTERIORS

Pràctiques i realització de curtmetratge dacció.
Baralles de bandes.
Aplicacions a l’aire lliure.
Caigudes d’escales.
Prova de foc. Els alumnes hauran d’aportar dos micos de treball, guants, botxí i samarretes de cotó 100%. S’ampliaran detalls oportunament. Si l’alumne no aporta els micos i la resta del material, l’escola se’ls proporcionarà amb cost addicional.

CLASSES TEÒRIQUES

Curs online de Prevenció de Riscos Laborals a la Professió d’Especialista de Cinema.

La productora, els caps d’equip, el director i, en primer lloc, el mateix especialista ha de tenir en compte una sèrie de factors que redueixen al mínim el risc que, per ell mateix, ha d’assumir l’especialista. Aquesta sèrie de factors seran tractats individualment, per tal de familiaritzar-nos amb els procediments de seguretat i fer aquesta espectacular professió molt més segura i, així, gaudir tots més fent la nostra feina. Amb aquest certificat, cada cop que l’alumne ho necessiti, l’escola certificarà la seva qualificació en PRL davant de la productora o una altra empresa que el contracti.

programa d’especialitats

El segon pilar del Mètode Ángel Plana per a la formació d’especialistes de cinema consisteix a familiaritzar-se amb el nombre més gran possible de disciplines tècniques perquè els nostres alumnes decideixin en quina o quines se centraran les seves preferències a l’hora de l’exercici professional. Aquestes especialitats són opcionals i les poden fer quan vulguis, d’acord amb les convocatòries anuals, un cop hagis completat la formació troncal o durant aquesta. A l’Escola de Terrassa, les activitats les programa directament l’instructor del curs i s’acorden amb els alumnes les dates per fer-les.

L’ENTRENAMENT A L’ESCOLA D’ESPECIALISTES

Les tècniques no es mostren en aquest vídeo en la seva totalitat així com moltes altres disciplines que es practiquen a l’escola, això és a causa que no volem que es faci mal ús d’elles o es realitzin sense la supervisió del director de l’escola Àngel Plana .

Aquest vídeo de principis de segle (any 2000) és ja un clàssic, mostra un dia d’entrenament d’una de les primeres promocions de l’escola.

D’aquesta promoció han sortit els especialistes que ara estan en el nivell més alt a Espanya, participen en les sèries de televisió amb més acció, els seus noms els pots trobar en els crèdits de la majoria de les pel·lícules espanyoles i també estrangeres, estan treballant en parcs temàtics per tot Espanya i per Europa. Realitzen espots publicitaris en totes les categories i espectacles d’acció per tot el món.

El Equipo Elite (SET), que participa en competicions mundials d’Especialistes amb el Rècord d’Espanya de caigudes d’altura a matalàs d’aire (63mts) i Medalla d’honor PROMETHEUS també va néixer en aquesta promoció.

LA PROVA DE FOC A L’ESCOLA D’ESPECIALISTES

La Prova de Foc consisteix a cremar a l’estil bonze als alumnes, la qual cosa resulta molt espectacular i allibera gran quantitat d’adrenalina. El procediment consta de totes les mesures de seguretat perquè els alumnes no pateixin cap contratemps. Normalment aprofitem la Prova de Foc per portar als nostres alumnes i les alumnes a espectacles amb públic on vam realitzar aquesta demostració. Aquest efecte és molt utilitzat en pel·lícules i sèries, pel cridaner que en resulta. L’Escola ostenta el rècord mundial de bonzes simultanis (30 alhora) des del dia 27 de febrer de 2017.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com
Abrir chat
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte? Escríbeme por Whatsapp.